Tranzitia (1)

Au comentat

  Arhiva articole

  Arhiva pe domenii

  Si uite asa in anul 2013 la un an de la moartea tatei,  imi luai prietenul si ma pornii spre locul copilariei mele, satul din judetul Botosani unde visam mereu la umbra salciei batrane.

  Plecarea mea de la oras, a lasat in urma un servici bun (dar obositor si stresant), un apartament complet mobilat si intretinut, un trecut obosit de munca. Asa ca ma hotarai sa incerc si ceva nou.

  Asa am ajuns hotarat sa incep o experienta noua, o incercare intr-o schimbare spre un alt fel de trai.

  Mereu visam ca la tara viata e un pic usoara, ca exista totul la indemana ca un izvor de apa, ca e un fel usor de trai … Dar.. Dar.. Ajuns aici, privind in jur, totul era un infinit de creatie, munca si miscare. Nimic de speriat si … inainte!  Salutam frumos

  Au comentat

   Arhiva articole

   Arhiva pe domenii

   Salutam! sa va fac cunostinta cu cel ce ma ajuta in munca mea. El sta si eu scriu. El este dl Nero, un motan din rasa Bombay (pantera neagra). In imaginea alaturata era cavaler pe când traia in mediul urban si se pregatea intens pentru a pasi pe meleagurile vietii.

   Lipsit in ultima vreme din mediul online, revin acum cu un mic blog personal al vietii si activitatii mele. In cadrul acestui blog doresc sa va impartasesc in primul rand tranzitia mea catre mediul rural, motivele pentru care se merita sa traiesti la tara, imbunatatirea sanatatii si multe altele.

   Desigur ca ajuns aici, am incercat si testat multe activitati din care sa reusesc sa scot un profit sa ma pot gosodari in acest paradis. Dar o sa le dezvolt pe rand usor usor, pas cu pas.

   Am sa postez si imagini cu animalutele noastre, cat si despre agricultura si munca zilnica.

   Pe curând …